U bent hier: Rota de Portugal > Camping Convívio
Camping Convívio

Camping Convívio

Convivio is een terrassencamping gelegen op de beboste helling van de Minho-vallei. Alle ingrediënten voor rust en ontspanning op de camping en voor activiteit in de naaste omgeving zijn volop aanwezig.

Faciliteiten

Wij bieden onze gasten een zoutwater zwembad, café annex restaurant, een tafeltennistafel en spelletjes. De twee sanitairblokken worden deels door zonne-energie van warm water voorzien.

Vraag ook naar onze wandel arrangementen met half en heel pension.

Bezienswaardigheden

De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten zoals wandelen, kanoën, surfen, paardrijden, golfen, tennis, klimmen en fietsen.

Een bezoek aan de natuurparken Serra d'Arga en Peneda-Gêres behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een dagje rust vindt u op één van de oceaan- of rivierstranden en voor cultuur kunt u de steden Braga, Porto of Guimarães bezoeken. Ook kunt u één van de vele dorpsfeesten in de omgeving bijwonen.

Praktisch

Eigenaren: Gea Mulder & Bing Müller
Open: 15/3 tot 15/10 (hoogseizoen 1/7 - 1/9)
Aantal plaatsen: 20 (caravans en campers tot 7m), 2 huizen, 5 huurtenten en een blokhut.
Adres: Rua de Badâo 1, 4920-020 Candemil VNC
Telefoon: 00 351 251794404

GPS: N 41o56'37" W 8o41'37" of 41.94334, -8.69336
Website: www.campingconvivio.eu/nl/
Email: info@campingconvivio.net

Registratiepunt electronische tol:
1e benzinepomp na Viana do Castelo op de A28

Routebeschrijving
Vanuit het zuiden volg je vanaf Porto of Viana de Castelo de A28 naar Vila Nova de Cerveira. Deze gaat 4 km voor V.N de Cerveira over in de N13. Na de rotonde met het hert in V.N. de Cerveira neemt u na een kleine km de afslag rechts naar Pdes. de Coura. Na nog een kleine km nogmaals naar rechts Candemil volgen. Op deze stijgende weg krijgt u na ca. 4 km een afslag naar links, Bacelo en Campismo Convivio. Een welkomstdrankje staat voor u klaar.

Vanuit het noorden of Spanje kunt u het best op de A3 (Vigo – Valença – Braga – Porto) afrit 14 nemen. Op de N13 dan nog ca. 8 km richting V.N. de Cerveira. Bij stoplichten naar links richting Candemil, na een paar honderd meter weer links richting Candemil. Op deze stijgende weg krijgt u na ca. 4 km een afslag naar links, Bacelo en Campismo Convivio. Een welkomstdrankje staat voor u klaar.

Camping Noord-Portugal Kamperen Noord-Portugal, rondreis Camping Portugal Kamperen Portugal rondreis
   
[ Website: A Vida Boa ]