U bent hier: Rota de Portugal > Camping Pelinos
Camping Pelinos
Camping Pelinos

Schitterend gelegen terrassencamping met enthousiaste eigenaars.  Zeer ruime plaatsen met veel groen en privacy. Ongedwongen sfeer, kleurrijk en gastvrij.

Faciliteiten

Wilt u zorgeloos kamperen in een oase van rust? Bezoek dan Camping Pelinos! Geniet van een lekker drankje op ons gezellige terras of neem een verfrissende duik in het kraakheldere zwembad. Met Portugees restaurant op loopafstand en WiFi op de hele camping. En niet te vergeten... iedere ochtend verse broodjes!

Bezienswaardigheden

Ook in de nabije omgeving is veel te doen. Bezoek de gezellige, middeleeuwse stad Tomar of zoek verkoeling in het schitterende binnenmeer Castelo de Bode. Kent u de gloednieuwe snelweg naar de kust? U bent nu binnen een uur in Nazaré en bezoekt in een handomdraai de fantastisch mooie steden zoals Fátima, Batalha of Alcobaça. Zin in een wereldstad? Neem de rechtstreekse treinverbinding naar Lissabon!

Praktisch

Eigenaren: Rémy & Esther Hoope
Open: 15/3 – 1/10 (hoogseizoen 1/7 - 1/9)
Aantal plaatsen: 25

Adres: Pelinos 77, Aboboreiras    2300-093 Tomar
Telefoon: (00-351) 249301814
GPS: N 39o:38'.17" W 08o:20'.13"
Website: www.campingpelinos.com
E-mail: info@campingpelinos.com

Routebeschrijving
Vanaf de snelweg (A13/IC3/IC9), neem de afslag 'Tomar Norte'. Sla na 200 meter op de rotonde linksaf richting Aboboreiras- Dit is nog voor het tankstation. Volg vanaf hier de bordjes naar de camping. Tot snel!

Camping Pelinos Kamperen Pelinos, rondreis Camping Portugal Kamperen Portugal rondreis
   
[ Website: A Vida Boa ]