Rota de Portugal > Camping Quinta das Cegonhas

Camping Quinta das Cegonhas

Camping
Quinta das Cegonhas

is een toeristisch project gelegen op een landgoed horende bij Serra da Estrela in Midden Portugal. Je kunt er logeren in een van de kamers en appartementen in een antieke herenboerderij, in een vakantiehuis of ingerichte tent of kamperen op de terrassencamping. Het natuurpark Serra da Estrela is een natuurlijke, oorspronkelijke omgeving die gevormd is in de ijstijd. Een prachtige ongerepte en uitdagende omgeving voor degene die houden van natuur, rust, vogels, wandelen, authenciteit, sportief fietsen, archeologie en middeleeuwse dorpjes. Er zijn vele wandelbeschrijvingen beschikbaar en ook GPS-wandelroutes, zowel vanaf de Quinta als in andere delen van het natuurpark. Voor kinderen en jongelui zijn er speeltoestellen, spelletjes en computer in de bar. In de zomer worden er aktiviteiten aangeboden. In het voor- en najaar wordt er enige keren per week een buffetmaaltijd aangeboden. In de zomer wordt er dagelijks een warme maaltijd aangeboden die je buiten op het terras kunt nuttigen. 

Faciliteiten

Quinta das Cegonhas biedt:

Op loopafstand zijn kruidenierswinkels, apotheek, bushalte, medische post, slager, postkantoor, café's en restaurant. In Gouveia (6 km) zijn supermarkten en pinautomaten.

Een omgeving voor groepen, individuen en families die belang hechten aan rust, privacy, comfort en activiteit.

Activiteiten/bijzonderheden

Eigenaren: Rieke Mariën & Gerard Duis
Open: hele jaar geopend (hoogseizoen 1/7 - 1/9)
Adres: Nabaínhos/Melo 6290-122 Gouveia
Telefoon:
(00-351) 238 745 886

GPS: N.40º-31’-15” W.007º-32’-30”
Website: www.cegonhas.com
E-Mail: cegonhas@cegonhas.com


Registratie electronische tol:

  • na Vila Formoso (grens), ca. 11 km registratie met credit card. Internet: www.portugaltolls.com.
  • in de richting van Guarda A23/IP2 bij de eerste benzinepomp
Routebeschrijving
N17, nationale route tussen Coimbra en Celorico da Beira, afslag bij km-paal 114 in de richting van Melo. Borden volgen en na 3 km. rijdt u de poort in. 

Camping Mitten Portugal Campieren Mitten Portugal, Rundgang Campingplatz Cegonhas Route entlang Campingplätze in Portugal Route entlang Campingplätze in Portugal Route entlang Campingplätze in Portugal Route entlang Campingplätze in Portugal Route entlang Campingplätze in Portugal Route entlang Campingplätze in Portugal
   
[ Website: A Vida Boa ]