U bent hier: Rota de Portugal > Camping Quinta do Pomarinho

Camping Quinta do PomarinhoCamping
Quinta do Pomarinho

Quinta do Pomarinho is gelegen nabij het vestingstadje Castelo de Vide in het natuurpark Serra de São Mamede. Vanuit de camping kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur en het rijke culturele Portugese erfgoed.

Faciliteiten

Wij hebben een zwembadje en een meertje om in af te koelen. Verder is er een campingwinkeltje met een beperkt assortiment van regionale producten. In deze zelfde ruimte is voor u diverse interessante toeristische informatie verzameld. Voor de wandel- en fietsliefhebbers hebben we velen verschillende routes klaar liggen. Op de camping zijn alle kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit en tevens kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Het sanitair wordt door zonne-energie van warm water voorzien en in de winter wordt dit ondersteund door een houtkachel.

Bezienswaardigheden

Het dun bevolkte en vlakke Alentejo is een streek waar u kennis kunt maken met het rijke verleden. Quinta do Pomarinho ligt aan de voet van het natuurpark Serra de São Mamede, een bijzonder natuurpark met middeleeuwse vestingstadjes zoals Castelo de Vide en Marvão. Naast het culturele element kunt u vanuit Pomarinho heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur en de vele verschillende soorten vogels. Tot slot kunt u ook op Pomarinho heerlijk bijkomen van de normale dagelijkse beslommeringen door, met of zonder een goed boek, één van onze hangmatten op te zoeken.

Praktisch

Eigenaar: Dolf Janssen
Open: hele jaar geopend (hoogseizoen 1/4- 1/10)
Aantal plaatsen: 20  (tevens 4 kamers, vakantiehuisje en 2 appartementen)

Postadres: Apartado 2, 7321-909 Castelo de Vide
Telefoon:
(00-351) 965 755 341
GPS: N 39° 23’ 53” W 7° 29’14”
Website: www.pomarinho.com
E-mail: info@pomarinho.nl

Registratie electronische tol:

  • bij Vila Formoso ca. 11 km van de grens. Het ziet eruit als een bushokje.
  • in de richting van Guarda A23/IP2 bij de eerste benzinepomp

Camping Portugal Alentejo Kamperen Portugal, rondreis, Alentejo Rondreis langs campings in Portugal Omgeving camping Quinta do Pomarinho
   
[ Website: A Vida Boa ]